Afhaalmenu

    Koude voorgerechten
    Toscaans vleesbordje (gedroogde ham, Pancetta, Mortadella)
    € 9.50
    Noordzee selectie (waaier van vissoorten, schaal- en schelpdieren)
    € 9.50
    Salade van Zeebrugse garnalen
    € 9.50
    Samenspel van gepocheerde en gerookte zalm met garnituur van zeevruchten
    € 9.50
    Luxe zeevruchtencocktail
    € 9.50
    Cavaillon met zeevruchten
    € 9.50
    Warme voorgerechten
    Ambachtelijke garnaalkroketten met frivool slaatje en cocktailsaus
    € 7.00
    Gebakken vlinderscampi met roze zachte pepersaus
    € 9.50
    Papilotte van heilbotfilet en fijne groenten met kruidensaus
    € 9.50
    Trio van tong, zalm en lotte
    € 9.50
    Tongrolletjes met sausje van paddenstoelen en tuinkruiden
    € 9.50
    Samenspel van St.-Jacobsnoot en scampi diabolique
    € 9.50
    Vispannetje
    € 10.00
    Verse Noordse zalmfilet op Florentijnse wijze en Hollandse saus
    € 10.00
    Kabeljauwfilet op een bedje van zeekraalpuree en preisnippers met chabliswijnsaus
    € 10.00
    De laatste 3 gerechten als hoofdgerecht met aangepaste groentjes en aardappelen
    € 16.00
    Hoofdgerechten à la carte

    U hebt de keuze uit verschillende gerechten, hierbij kiest u een bijhorende saus en aardappelbereiding naar uw wens. De door u gekozen combinatie wordt vergezeld van een selectie van aangepaste winterse marktgroenten of rauwkost. De prijzen zijn inclusief aardappelbereiding en groenten. Prijs is per persoon.

    Parelhoenfilet
    € 16.00
    Kalkoenborstfilet met Hubertusmarinade
    € 16.00
    Gegrild speenvarken
    € 18.00
    Hertekalf
    € 23.00
    Hertenstoverij (incl. saus)
    € 15.00
    Ardeens varkensmignonette
    € 16.00
    Varkenswangetjes in trappistenbiersaus
    € 16.00
    Stoofpotje van gemarineerde varkensfilet op Torhoutse wijze
    € 15.00
    Gemarineerd varkenshaasje op Oosterse wijze
    € 16.00
    Sausjes: kriekbiersaus, champignonsaus, Torhoutse mosterdsaus, Pommerolsaus, jagersaus, peperroomsaus
    Zetmelen: gratinaardappelen, mini-kroketten, krielaardappelen, mousselinepuree, frietjes
    Desserts
    Ijsberg op Siberische wijze met rode vruchten en een tropische fruitkrans (vanaf 6 pers.)
    € 7.00
    Rijkelijk buffet van fijne nagerechten (vanaf 6 pers.)
    € 11.00
    Chocolademousse en mini taartjes
    € 7.00