De prijzen hieronder vermeld zijn slechts richtprijzen. Voor grote groepen bieden wij aangepaste formules aan. Aarzel niet om ons hierover bijkomende informatie te vragen!
Alle vleessoorten zijn voorzien van de bijpassende sausen.
Er is ook telkens een uitgebreid rauwkost buffet voorzien, met ondermeer: worteltjes, sla, bloemkool, tomaat, komkommer, broccoli, een aardappelslaatje en een waaier aan seizoengroenten.
In de prijs zijn ook rijst, deegwaren, stokbrood inbegrepen. Frieten op aanvraag.
Worst, kippenboutje, noothammetje, brochettes en ribbetjes
Chipolata’s, brochettes, varkensfilet en kalkoenborst
Worst, noothammetje, brochettes en met groentjes, scampi’s en mini vispapillot
Kalkoenborst gemarineerd op exotische wijze met zoetzure saus
Hammetje uit het Houtland met mosterd- en Champignonsaus
Kalkoenborst gemarineerd op exotische wijze met zoetzure saus
Duo van lamsfilet - kroontje en Ierse Côte à l'os
Deze visgerechten worden geserveerd met een fijne kruidensaus.
Aarzel niet om ons naar de speciale prijzen te vragen voor grote groepen. Voor groepen minder dan 30 personen wordt een meerprijs aangerekend.
Visspies van diverse vissoorten, duet van zalm en tarbot in een papillot, forel en scampi’s
Wij kunnen ook één van volgende visbereidingen als voorgerecht aanraden
- Forel in papilote
- Groenlandtarbotfilet en zalm in papilote
- Visbrochette (scampi’s, Lotte, coquille,...)
- Scampibrochette