Feestmenu

Menu aan € 60,00

Ideaal voor Communie of jubileumfeest. Kinderen tot en met tien jaar aan de helft van de prijs.

Aperitief
Aperitiefreceptie van ongeveer 1 uur met Moulin rouge Cocktail, exotische cocktail en cava met een uitgelezen aanbod aan zeer fijne hapjes
Koude voorgerechten
Ambachtelijk gerookte zalm met klassieke garnituur
Gedroogde Italiaanse ham met cavaillon
Luxe zeevruchtencocktail
Scandinavische visschotel
Samenspel van gepocheerde en gerookte zalm versierd met krab, garnalen en zeevruchten
Waaier van gastronomische fijnproevertjes uit de zee
Rollade van zalm en heilbot geparfumeerd met dille en afgewerkt met Famous Grouse dressing
Culinaire combinatie van gerookte ham, pastei en mousse van ham
Cavaillon met zeevruchten
Warme voorgerechten
Vispannetje van het huis met een sausje van Bergeracwijn
Brochette van staartvis, zalm, tongrolletjes en scampi’s op een bedje van sojascheuten en groentenbrunoise
Vispannetje van het huis met een sausje van Bergeracwijn
Lotte met zacht pepersausje en fijne brunoisegroentjes
Opgerolde tongfilet op een bedje van prei in safraansaus
Trio van tong, zalm en lotte met een zachte kreeftensaus op een bedje prei en champignons
Zalmfilet met een zuiderse crumble
Kabeljauw op een bedje van zeekraalpuree en fijne groentjes met chabliswijnsaus
Gebakken vlinderscampi met roze zachte pepersaus
Papilotte van heilbotfilet en fijne groenten met kruidensaus
Tongrolletjes met sausje van paddenstoelen en tuinkruiden
Samenspel van St.-Jacobsnot en scampi diabolique
Heilbotfilet in Chablissaus en fijne groenten
Soep
Soepje van prei en witte asperges met fijne wokgroentjes
Wortelsoepje met een vleugje kokosmelk
Soepje van bloemkool en broccoli
Gevogelteroomsoep met stukjes kip
Kippenbouillonsoepje met wokgroentjes
Tomatenvelouté met balletjes
Hoofdgerechten

U hebt bij deze hoofdgerechten de keuze uit volgende aardappelbereidingen: kroketjes, frieten, aardappelnootjes of gegratineerde aardappeltjes. Alle gerechten zijn voorzien van aangepaste groentjes en/of fruit en aangepaste sausen naar keuze: frambozenbiersaus, champignonsaus, mosterdsaus, bordelaisesaus of pepersaus

Nota: Vraag onze prijs voor luxere gerechten, verfijnde vleessoorten: eendenborst, kalfhaasje, filet pur, hertenkalf + aangepaste groenten en sausen

Parelhoenfilet met een kersensausje
Varkenshaasje geheuld in carpaccio van serranoham met fijne kruidenkaas in een pommerolsaus
Sint-Hubertus-varkensmignon met een jagerssausje
Italiaans gekruid sappig gebakken varkensgebraad met montagnardsaus
Filet van kalkoenborst in een "Hubertus"-marinade met een romige champignonsaus afgewerkt met witte porto en zilveruitjes
Napolitaans gebraad omringd door mediterraanse specialiteiten
Gegrild speenvarken met Jamaicapepersaus
Desserts
Ijspronkstuk in teken van het feest of de feesteling(en) en koffie
Dessertbuffet van fijne nagerechten en koffie